ONLINEKURS

Djurkommunikation & Telepati

Denna delkurs ger diplom som djurkommunikatör - men den öppnar också upp dörrarna till fler områden att använda telepati inom.
Vad du kommer att lära dig

Telepati handlar om att kommunicera med allt levande!

I denna delkurs kommer vi att gå igenom vad telepati är och hur du kan använda det, oavsett om du inte vill använda det som yrkesverksam terapeut eller medium utan bara för att kommunicera på fritiden.
Vi kommer att gå igenom hur man kommunicerar telepatiskt och sätten du kan göra det på:

  • Djur är något vi lärt oss kan kommunicera telepatiskt, och det kallas djurkommunikation. Detta gäller både vilda och tama djur - men vad behöver man egentligen tänka på när det rör tama djur som inte är ens egna?
  • Naturen är också levande - vilket innebär att du kan använda detta för att kommunicera med allt från blommor till bin! 
  • Små barn som ännu inte har ett talat språk.
  • Sjuka som inte kan kommunicera via tal.
  • Begränsande diagnoser som inte kan kommunicera via tal.
  • Till denna kurs bör man komplettera med Intuition och Grundläggande Energikunskap (gratiskurs på akademin) samt Guld- och Silvervioletta flamman.

Course contents

Eleonor Amora Marklund

Andlig lärare och bästsäljande författare
OM 
Eleonor Amora Marklund är en svensk visionär, världsförändrare och tankeledare.
Som den Indigo hon är visar hon världen outside the box och lär oss att se igenom det Matrix som vi trott vara sant. Med en tonsäkerhet och en trygghet visar hon världarna mellan dimensionerna och lär oss att finna oss själva.
Created with