Har du alltid känt dig annorlunda?

Det är för att du är det. Precis som vi.

Våra elever är starka, extraordinära och utmanar både sig själva och oss, så att vi alltid är i framkant. Nu tar vi det ett steg längre, och skapar allt online efter att ha kör vårt flaggskepp sedan 2012, det Multidimensionella programmet, online de senaste två åren.

Det är till oss du ska komma om du vill bli ett kick-ass multidimensionellt medium av den nya tiden som bemästrar medialt självförsvar, och som lärt dig hur du astralreser kontrollerat när du rider din drake i drömtiden!
Vi har vanliga kurser också, men du är redan är nyfiken, eller hur?

Har du letat efter ett tecken? Här är det!

Välkommen hem! 

Ps! Det är också här du ska vara om du vill bli jäkligt duktig som entreprenör i ditt område. Vi gillar pengar för att kunna förändra världen med hjälp av detta, och vi gillar att lära våra elever hur man blir framgångsrika! Because you are worth it!
MÖT Grundaren och rektorn

Eleonor Amora Marklund

Eleonor Amora Marklund är en svensk visionär, världsomvandlare och tankeledare. Med sina många internationella bästsäljare har hon gjort sig ett namn som står för professionalism, autenticitet, öppenhet och med gedigen kunskap.

Med en tankeledares ohärmbara karaktär har Eleonor Amora framträtt som ikonen med House of Sovereignty. Detta revolutionära, esoteriska multiplex är det enda andliga centret i sitt slag, bestående av ett mediehus, tempel och en akademi. Hon är hängiven visionen att förändra liv genom att expandera, exponera och stärka sin community av andliga rebeller i sin Tribe of Sovereignty.

Efter en nära-döden-upplevelse förstärktes hennes mediala gåvor, och hon anses nu vara en av världens ledande experter inom medialt självförsvar och astralarbete, där hon ofta beskrivs som "Oraklet" från filmen "Matrix".

Som ett begåvat klärvoajant medicinskt medium har hon skapat den populära healingmodaliteten Multidimensional Healing™, som har utövare över hela världen.
Eleonor Amora Marklund

#1 House of Sovereignty

Detta revolutionära, esoteriska multiplex är det enda andliga centret i sitt slag, bestående av ett mediehus, tempel och en akademi. 

#2 Temple of Sovereignty

Templet är platsen där vår andliga Stellar Academy har sin plats, såväl som vår multidimensionella coachning..

#3 Media House of Sovereignty

Mediehuset består av två förlag (UNFUCK Publishing & Publishing House of Sovereignty) samt tidningen Inspire som du kan hitta i dessa butiker eller prenumerera på här.

#4 Tribe of Sovereignty

En gemenskap av likasinnade suveräna andliga rebeller som söker sig ut ur Systemet.

Utforska våra nya fascinerande kurser! 

Vi lägger till nya hela tiden,
eftersom vi nu flyttar till denna plattform!

Första filmen i Intuition och grundläggande energikunskap med Eleonor Amora

Vill du delta i en svensk multiförfattarbok?
Do you want to participate in an English multi-author book?

Gör det tillsammans!

För varje program eller delkurs så har du tillgång till ett forum att hänga med andra kursdeltagare och att kunna dela tankar och erfarenheter.
Du har också alltid återkoppling av din lärare vid behov!
REKOMMENDATIONER

Vad våra elever säger om oss

Jag har mött många andliga lärare men Eleonor står ut i mängden. Hon är äkta,  och en sann inspiratör på många nivåer. Jag är bara så glad att jag valde denna kurs och att jag fått förmånen att ha Eleonor som lärare!
Marie
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Mona
Bli en del av vår TRIBE

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
Få exklusiva nyheter och rabatter först av alla!

Thank you!

Vanliga frågor

Kan du känna in vilken kursform jag ska välja?

Det viktiga är att du väljer det du känner ett intresse för. Vi tror nämligen att det vi har en längtan att göra är det som vi ska göra med våra liv. Du kan välja mellan att delta i fristående kurser eller program. Allt görs i din egen takt, så att du känner att du hinner och hänger med. Du kan också välja privat coachning med din lärare. 

Vad kan du erbjuda som jag inte kan få på andra skolor online?

Eleonor Amora som är din huvudlärare har arbetat som lärare i över 20 år över hela världen. Hon har många flaggskepp i akademin som haft mycket nöjda deltagare från många olika länder. Hon har en djupgående kunskap, vilken man även kan ta del av i hennes internationella bästsäljande böcker.

Hur kan jag välja mina kurser?

Vi erbjuder ett antal olika inlärningsvägar och du uppmanas att läsa och välja den som bättre uppfyller dina behov. Många av våra program är certifierande och har fokus på att kunna arbeta med detta som yrke efter certifiering och inlämnade övningsuppgifter. Om du behöver några råd eller förtydliganden står vi till ditt förfogande när som helst.

Tänk om jag inte inte är medial?

Alla är mediala, och du har använt din intuition sedan du var barn. Du har bara inte förstått hur eller kan kontrollera detta. Ännu. Och det är här vi kommer in  - för vi har hjälpt tusentals deltagare att komma ihåg vilka de är, och det är just detta som vi brinner för! Vi lovar dig en omvälvande upplevelse om du går in med ett öppet sinne och ett öppet hjärta för att vilja lära dig! Varmt välkommen!
Created with