Har du alltid känt dig annorlunda?

Det är för att du är det. Precis som vi.

Våra elever är starka, extraordinära och utmanar både sig själva och oss, så att vi alltid är i framkant. Nu tar vi det ett steg längre, och skapar allt online efter att ha kör vårt flaggskepp sedan 2012, det Multidimensionella programmet, online de senaste två åren.

Det är till oss du ska komma om du vill bli ett kick-ass multidimensionellt medium av den nya tiden som bemästrar medialt självförsvar, och som lärt dig hur du astralreser kontrollerat när du rider din drake i drömtiden!
Vi har vanliga kurser också, men du är redan är nyfiken, eller hur?

Har du letat efter ett tecken? Här är det!

Välkommen hem! 

Ps! Det är också här du ska vara om du vill bli jäkligt duktig som entreprenör i ditt område. Vi gillar pengar för att kunna förändra världen med hjälp av detta, och vi gillar att lära våra elever hur man blir framgångsrika! Because you are worth it!
MÖT DIN HUVUDLÄRARE

Eleonor Amora Marklund

Eleonor Amora Marklund betraktas som världens ledande expert inom energihealing. Med mer än tjugofem års erfarenhet som terapeut är hon högt uppskattad som den främsta coachen för de andliga krigare som kallas Indigos.

Hon har presenterats för sin auktoritet när det gäller energiarbete och det andliga uppvaknandet i tv, podcasts, radio och tidskrifter. Som en prisbelönt och internationellt känd författare har Eleonors publikationer om skärningspunkten mellan kvinnlighet, entreprenörskap och metafysik uppnått framgång. Dessutom har Eleonor medförfattat många böcker som toppat bästsäljarlistan på Amazon. Som grundare av UNFUCK Publishing ger hon författare expertmetoder för att låsa upp sin inre berättelse som förändrar världen.

År 2012 grundade Eleonor en andlig akademi där hon var pionjär i läran om olika nytänkande metoder som Multidimensional Mediumship™, Auric Core Field Method™ och Multidimensional Healing™. År 2016 grundade hon sin egen kyrka, Medvetna Trossamfundet, officiellt erkänd av den svenska regeringen genom Kammarkollegiet. Som tjänstgörande präst har Eleonor titeln Anuna och leder vägen för sina medlemmar i trossamfundet runt om i världen.

Med en oöverträffad karaktär av en tankeledare har Eleonor framträtt som ikonen med House of Eleonor-konceptet. Detta revolutionära, esoteriska multiplex är det enda andliga centrumet i sitt slag, bestående av ett tempel och en akademi där Eleonor är huvudlärare.

Som andlig ledare har Eleonor en exceptionell styrka att vägleda människor ur mörkret. Hon står i sin övertygelse om att sanna visionärer måste sträva efter att få tillbaka sina personliga gåvor och visdom från skuggorna för att förkroppsliga hela sin styrka. Hon viker aldrig från en andlig konflikt och är hedrad över att hennes metod har räddat fler liv än ett.

Eleonor har kärleksfullt ägnat många år åt att avla championhästar med sin familj på sin gård i Sverige. De ser fram emot att sprida sina vingar när hela familjen - inklusive hästar - sätter segel mot Amerika.

För mer information, besök www.eleonoramora.com
Eleonor Amora Marklund

Utforska våra nya fascinerande kurser! 

Vi lägger till nya hela tiden,
eftersom vi nu flyttar till denna plattform!

Första filmen i Intuition och grundläggande energikunskap med Eleonor Amora

Do you want to participate in 
an English multi-author book?

Gör det tillsammans!

För varje program eller delkurs så har du tillgång till ett forum att hänga med andra kursdeltagare och att kunna dela tankar och erfarenheter.
Du har också alltid återkoppling av din lärare vid behov!
REKOMMENDATIONER

Vad våra elever säger om oss

Jag har mött många andliga lärare men Eleonor står ut i mängden. Hon är äkta,  och en sann inspiratör på många nivåer. Jag är bara så glad att jag valde denna kurs och att jag fått förmånen att ha Eleonor som lärare!
Marie
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Mona
Bli en del av vår TRIBE

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
Få exklusiva nyheter och rabatter först av alla!

Thank you!

Vanliga frågor

Kan du känna in vilken kursform jag ska välja?

Det viktiga är att du väljer det du känner ett intresse för. Vi tror nämligen att det vi har en längtan att göra är det som vi ska göra med våra liv. Du kan välja mellan att delta i fristående kurser eller program. Allt görs i din egen takt, så att du känner att du hinner och hänger med. Du kan också välja privat coachning med din lärare. 

Vad kan du erbjuda som jag inte kan få på andra skolor online?

Eleonor Amora som är din huvudlärare har arbetat som lärare i över 20 år över hela världen. Hon har många flaggskepp i akademin som haft mycket nöjda deltagare från många olika länder. Hon har en djupgående kunskap, vilken man även kan ta del av i hennes internationella bästsäljande böcker.

Hur kan jag välja mina kurser?

Vi erbjuder ett antal olika inlärningsvägar och du uppmanas att läsa och välja den som bättre uppfyller dina behov. Många av våra program är certifierande och har fokus på att kunna arbeta med detta som yrke efter certifiering och inlämnade övningsuppgifter. Om du behöver några råd eller förtydliganden står vi till ditt förfogande när som helst.

Tänk om jag inte inte är medial?

Alla är mediala, och du har använt din intuition sedan du var barn. Du har bara inte förstått hur eller kan kontrollera detta. Ännu. Och det är här vi kommer in  - för vi har hjälpt tusentals deltagare att komma ihåg vilka de är, och det är just detta som vi brinner för! Vi lovar dig en omvälvande upplevelse om du går in med ett öppet sinne och ett öppet hjärta för att vilja lära dig! Varmt välkommen!