ONLINEKURS

Energikontroll - Auric Core Field Method™ 

Metoden som alla empater, högkänsliga och intuitiva borde ha fått lära sig redan som barn!
VAD KOMMER DU ATT LÄRA DIG

Ta ansvar för ditt energifält och sluta läck energi!

Denna metod är grunden till alla Eleonor Amoras program och hennes otroliga träffsäkerhet som coach och medium, där hon verkar över hela världen.
Genom åren har hon sett att det finns ett mönster av energiobalanser hos många inom det mediala området, vilket gör att de inte bara läcker energimässigt utan tar på sig sina klienters ohälsa och låter entiteter få fäste samt möjlighet att få tillträde till sina hem.
Detta gäller alla som kallar sig högkänsliga eller empater då deras känsliga system tar upp omgivningens signaler, utan att kunna kontrollera det, vilket leder till överladdade och utbrända system.
Genom att kontrollera våra energisystem kan vi nämligen inte bara markera gränser i våra energifält, så att vi slipper läcka energi som såll, utan även markera gränser i vår vardag!
  • I denna första träning inom Auric Core Field Method™ använder vi oss av det som vi brukar benämna för ”energikontroll”, där du lär dig hur du undviker att ta upp omgivningens energier, samt därmed står i din egen kraft. Detta är A och O för empater och högkänsliga.


  • Denna onlinekurs är perfekt för de empater med en historia av relationer med narcissister eller medberoendeproblematik då du blir bättre på att sätta gränser och därmed säga NEJ!


  • Onlinekursen ger otroligt värdefulla verktyg och enkla visualiseringar som eleven bör göra flera gånger per dag och i minst tre månader för att uppnå det resultat som den vill. Alla ljudfiler är laddade med specifika frekvenser och intention utöver den Solfeggiogrundnivå som finns angiven.
  • Denna onlinekurs är inte samma sak som individuell eller gruppcoachning i energikontroll, som har fokus på individen med dess historia av energi- och tankemönster.  I de coachningarna arbetar Eleonor Amora dygnet runt med klienternas energifält för optimalt resultat. Kursen använder sig dock av många av visualiseringarna som även används som grund i coachningarna.


  • Onlinekursen använder sig av ett så kallat "drip feed" för att eleven ska fokusera på några övningar i taget och göra dessa innan de går vidare till nästa. Eleven kan dock med fördel göra alla samtidigt när den förstått hur dessa ska göras.

Course contents

Eleonor Amora Marklund

Internationellt bästsäljande författare, lärare och rebell.

Om

Auric Core Field Method™ är ett av Eleonor Amoras flaggskepp som hon använder sig av som grund i all sin coachning, där hon anses som en av världens absolut främsta coacher och andliga lärare.
Besök gärna www.houseofsovereignty.com eller linktr.ee/eleonoramora för att läsa och lyssna på intervjuer med henne runt om i världen.

Kursomdömen

Jag gick igenom ett omskakande andligt uppvaknande som fick mig att ifrågasätta mycket som varit självklart i livet. Det andliga kom mycket närmare och det var både fantastiskt och skrämmande. Tack vare vägledning och stöd från Eleonor har den resan blivit tryggare och jag vågar utforska den biten av mig själv och universum.
Eleonor bryr sig verkligen om sina elever. Hon har ett varmt och rakt sätt som gör att det är lätt att få förtroende för henne och hon hjälper till på den nivån man själv befinner sig på, oavsett var den är. Ingen fråga är för dum eller för konstig.
Nathalie
Statlig tjänsteman
Du är otroligt kunnig och bra på att lära ut på ett sätt som passade mig perfekt. Man får jobba mycket själv men får de individuella nycklar som behövs för att komma vidare utifrån var man befinner sig. Dessutom är Du lättsam och jordnära och har mycket humor det gillar jag verkligen med dina utbildningar.
Camilla
Healer och Andlig lärare
Created with