Join today

Frekvensarbete för att belysa och lösgöra blockeringar

När denna frekvensfil skapas är det fullmåne och det skapar alltid en tid av större energiflöden både i våra fysiska kroppar och omgivningen. Våra kroppar består av stor andel vatten och månen styr både ebb och flod. Detta gör att energiarbete kan komma lite djupare när kroppens energier inte är fullt lika stagnerade. 

Att just denna fullmåne i mars 2023 kallas för Maskmåne beror på att maskarna börjar töa fram och ta sig upp till ytan i både mark och annan växtlighet.

Frekvensarbetet denna gång, som även går att lyssna på i efterhand på akademin, fokuserar på att lösgöra blockeringar! Det är dags att få upp gamla mönster som vi tryckt undan till ytan för att bearbeta dessa en gång för alla! 
Write your awesome label here.
Vad KOmMER DETTA ATT HJÄLPA DIG MED

Frekvensarbetet

Många har levt under otroligt påfrestning de senaste åren!! Har det inte varit olika planeter som påverkat oss extra mycket så har solen haft märkliga solstormar som ingen sett förut


Hur fungerar det?

  • Deltagaren får tillgång till en ljudfil med frekvenser som den ska lyssna på Det går att lyssna på den ofta men vi rekommenderar att man inte gör det mer än en gång per dag under en tiodagarsperiod, för att sedan ha uppehåll i någon vecka.

  • Bestäm dig för att ta del av frekvenserna och låta dem vibrera genom ditt energifält för att lösgöra dina blockeringar i olika energikroppar

Penelope Goddard

Painter, instructor, writer
About
Penelope Goddard began painting at the age of six. She attended the Johnson School of Art at the age of ten and later began studying classical art. At the age of 18 she was accepted at St. Markus Institute of Art on a full scholarship. Her art series have been exhibited in the US  Europe.

Course reviews

"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
Created with