Join today

Frekvensarbete: Hjärna

Hjärnan har visat sig innehålla ett protein (TNF Alpha) som orsakar depression, Alzheimers, Parkinson och demens mm.
Write your awesome label here.
VAD KAN DENNA FREKVENSFIL HJÄLPA DIG MED

Läkning av hjärnan!

Jag har fått önskemål om riktat energiarbete för dessa organ, med tanke på att det är så mycket allvarliga sjukdomar och åkommor som blossat upp i dessa under det senaste decenniet.

Hjärnan har visat sig innehålla ett protein (TNF Alpha) som orsakar depression, Alzheimers, Parkinson och demens mm. Många har även skador pga vacciner och advjuvanser med bland annat aluminiumsalter med inflammation som följd.

Detta behöver läkas ut och jag arbetar även med tallkottkörteln och hypofysen, samt för att ta bort plack och läka nervskidor.

Observera att jag arbetar med ett hologram av organet och aldrig får påstå att jag botar någon. 
Frekvensfilerna som ligger ute på akademin kan man lyssna på varje dag för att hjälpa till att rena och läka hjärnan men vi tipsar ofta om att man lyssnar på den som en kur om 21-dagar, för att sedan ta en paus. Man kan även skifta mellan filerna om inte tiden finns att lyssna på alla varje dag. 

Vi rekommenderar att man dricker mycket vatten under tiden. 

Tänk på att även vara medveten om dina kostvanor under denna tid. 

Jag arbetar även för att skapa trygghet och avslappning i energisystemet.

Får du mycket reaktion som irritation, ångest, ilska, illamående, smärta i kroppen (när man har mycket toxiner som utsöndras vid en rening) eller liknande så är det fil nummer 03 du ska lyssna mer på. Märker du av att din kropp är mycket belastad och att du känner av detta starkare så lyssna på filen mer sällan och ta längre uppehåll mellan.

OBS! Frekvensfiler går aldrig att jämföra med individuell healing även om de kan innebära mycket hjälp för individen.

Du behöver inte alltid lyssna aktivt på filerna utan kan ha dem igång i bakgrunden. 
Skapad med