Join today

Frekvensarbete: Lever

Levern vet alla Indigos att jag har pratat om i åratal om MTHFR-genen och den obalans som det orsakar i levern.
Write your awesome label here.
VAD KAN DENNA FREKVENSFIL HJÄLPA DIG MED

Rensning och läkning av levern!

Jag har fått önskemål om riktat energiarbete för dessa organ, med tanke på att det är så mycket allvarliga sjukdomar och åkommor som blossat upp i dessa under det senaste decenniet. 

Levern vet alla Indigos att jag har pratat om i åratal om MTHFR-genen och den obalans som det orsakar i levern. Denna frekvens fokuserar på att rena och balansera levern samt öka gluthationen.

Se gärna även frekvenserna om:

🔜Hjärnan har visat sig innehålla ett protein (TNF Alpha) som orsakar depression, Alzheimers, Parkinson och demens mm. Många har även skador pga injektioner med inflammation som följd. Detta behöver läkas ut och jag arbetar även med tallkottkörteln och hypofysen. 

🔜Hjärtat har visat sig ha blivit överarbetat i många andliga metoder där man haft fokus på ökad energigenomströmning utan att ha det fysiska hjärtats begränsningar med i ekvationen. Denna frekvens balanserar och stärker det fysiska hjärtat. Den arbetar även för att blodet ska strömma optimalt, för att minska blodproppar som nu ökat efter pandemin…

Observera att jag arbetar med ett hologram av organet och aldrig får påstå att jag botar någon. 
Frekvensfilerna som ligger ute på akademin kan man lyssna på varje dag för att hjälpa till att rena och läka levern men vi tipsar ofta om att man lyssnar på den som en kur om 21-dagar, för att sedan ta en paus. Man kan även skifta mellan filerna om inte tiden finns att lyssna på alla varje dag. 

  • Vi rekommenderar att man dricker mycket vatten under tiden. 

  • Tänk på att även vara medveten om dina kostvanor under denna tid. 

  • Jag arbetar även för att skapa trygghet och avslappning i energisystemet.

  • Får du mycket reaktion som irritation, ångest, ilska, illamående, smärta i kroppen (när man har mycket toxiner som utsöndras vid en rening) eller liknande så är det fil nummer 03 du ska lyssna mer på. Märker du av att din lever är mycket belastad och att du känner av detta starkare så lyssna på filen mer sällan och ta längre uppehåll mellan.

  • OBS! Frekvensfiler går aldrig att jämföra med individuell healing även om de kan innebära mycket hjälp för individen.

  • Du behöver inte alltid lyssna aktivt på filerna utan kan ha dem igång i bakgrunden. 
Created with