Join today

Frekvensarbete mot Candida

Frekvensen rensar Candidafrekvensen både ur det fysiologiska systemet och energisystemet.
Write your awesome label here.
Vad Kan denna frekvensfil hjälpa dig med

Rensning av Candida!

Visste du att candida anses ligga bakom många former av cancersjukdomar enligt olika forskare som t ex dr Tullio Simoncin? Det kan också ligga bakom läckande tarm, magproblem, hjärntrötthet, utmattning mm… 

Candida är också förknippat med att känna sig splittrad, frustrerad och arg enligt Louise Hays bok "Du kan hela ditt liv". Filen som heter "Frekvensfil för att se och välja det vackra och positiva i livet" hjälper oss därför även att programmera om våra tankar och synsätt för att ge oss tillåtelse att bli allt vi kan vara. Den hjälper oss även att förstå att vi förtjänar det allra bästa livet kan ge oss om vi älskar och uppskattar oss själva och andra. 

  • Visste du att 1 på 3 kommer att få cancer under sin levnad? (Statistik år 2023)
  • Visste du att alla som är sockerberoende har en överväxt av Candida?
  • Visste du att alkoholism är en form av sockerberoende?
  • Visste du att det finns forskning som visar att candida sprids genom moderkakan?

Under distansbehandlingen rensas frekvensen från Candidasvampen som finns i både det fysiologiska systemet och energisystemet. Samtidigt avskräcks de entiteter som gärna vill parasitera under de omständigheterna. Jag arbetar även för att skapa trygghet och avslappning i energisystemet.

Eftersom det kan spridas via moderkakan så arbetar denna frekvens även genom släktleden bakåt och framåt i tiden. Välj att vara den där Candidans spridning slutar.

Hur fungerar det?

Deltagaren får tillgång till en ljudfil med frekvenser som den ska lyssna på.

Bestäm dig för att ta del av frekvenserna och låta dem vibrera genom ditt energifält för att lösgöra frekvensen av Candida i dina energikroppar och celler. Frekvensen av Candidan tas sedan om hand  och transmuteras.

Frekvensfilerna som ligger ute på akademin kan man lyssna på varje dag för att rensa ut Candida med vi tipsar ofta om att man lyssnar på den som en kur om 21-dagar, för att sedan ta en paus. Vi rekommenderar att man dricker mycket vatten under tiden. Tänk på att även vara medveten om dina kostvanor under denna tid. Du behöver inte alltid lyssna aktivt på filerna utan kan ha dem igång i bakgrunden. Får du mycket reaktion som irritation, ångest, ilska, illamående, smärta i kroppen (sk "die off-effekt", när man har mycket svamp som dör och som därför avger toxiner) eller liknande så är det fil nummer 01 du ska lyssna mer på. 

OBS! Frekvensfiler går aldrig att jämföra med individuell healing även om de kan innebära mycket hjälp för individen.

Penelope Goddard

Painter, instructor, writer
About
Penelope Goddard began painting at the age of six. She attended the Johnson School of Art at the age of ten and later began studying classical art. At the age of 18 she was accepted at St. Markus Institute of Art on a full scholarship. Her art series have been exhibited in the US  Europe.

Course reviews

"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
Created with