Onlinekurs

Intuition och grundläggande energikunskap

Detta är kortkursen som passar alla - barn som gamla, och som alla borde ha som grund innan man börjar med andlighet och energiarbete!
VAD KOMMER DU ATT LÄRA DIG

Grunderna i allt som rör andlighet!

2016 var året då jag bestämde mig för att denna onlinekurs behöver finnas tillgänglig för alla att ta del av då det är sådana grundläggande kunskaper som alla behöver ha.

Faktum är att det är sådana kunskaper som jag märker att många mer avancerade utbildningar inte tar upp, så därför vill jag passa på att understryka att dessa grunder är A och O för alla former av energiarbete.

Varmt lycka till med ditt arbete med din intuition och att förstå samt hantera dina egna energier!
Under denna kortkurs får du lära dig grundläggande kunskaper om:

  • Jordning
  • Beskydd
  • Separation av energier
  • Energiläckage
  • Intuition
  • Intuitionskanaler
  • Meditation för att öppna upp intuitionskanalerna
  • BONUS! Finn ditt Själsnamn (meditation)!


Du behöver registrera dig och logga in för att kunna lyssna på meditationerna.

Titta. Lär dig. Förbättra dina kunskaper.

Här får du ta del av den första filmen direkt!
Grundkunskaper med Eleonor Amora

Course contents

Eleonor Amora Marklund

Internationell bästsäljande författare, lärare och rebell.
OM
Med sitt varma och spontana sätt att lära ut så att alla förstår, så är Eleonor Amora en mycket populär internationell livslärare som från hjärtat når deltagare oavsett om det är hundratals människor i stora salar eller enstaka i små enskilda sessioner.

Hon har som hon själv säger fötterna på jorden och blicken i skyn, och det är precis den balansen hon vill ska genomsyra allt hon gör. I yngre år stod hon med en fot i bägge världar, tills hon bestämde sig för att integrera dessa i en och samma.

Eleonor är en typisk Indigo som har lätt för att se helhetsbilden oavsett om det rör världsliga ting eller energimässiga, och detta går som en röd tråd i alla hennes utbildningar oavsett om hon utbildar healers, regressionsterapeuter, drakryttare, multidimensionella medium eller då hon lär ut om den nya generationen.

Kursomdömen

Jag är inte längre utmattad efter långa dagar på jobbet, då jag vet skillnaden på mig och energifältet på de jag möter!
Susanne
Undersköterska
Som högkänslig kan världen ibland vara otroligt stressande! Nu har jag verktyg för att vara i min egen energi utan att ta in allt som händer runt omkring mig.
Marie
Optiker
Created with