ONLINEKURS

Läran om Drakarna - Dragon Rider™

You are chosen because you have asked”
– Katrina Hokule’a Ariel

Dragon Rider™ är den enda onlinekurs i sitt slag i hela världen där du lär dig arbeta med drakar och utvecklar dig som Drakryttare™. Du vässar dina förmågor och blir knivskarp i ditt klarseende, vilket hjälper dig att arbeta med de multidimensionella grids som förbinder hela Universum.
Vad du kommer att lära dig

Besjälningen mellan drakar och drakryttare!

Drakar har spelat en stor roll i Universums historia sedan urminnes tider. Traditionellt är drakar lärare, krigare och beskyddare med superkrafter. De finns med i forntida traditioner, religioner och filosofier och de har en doft av magi och legender runt sig. Vår tids uppvaknande, medvetandehöjning och förändring av planeten är starkt kopplat till drakarna.

Drakarna är väktarna av den djupaste kunskapen inuti Moder Jord, om hur vi ökar vår medvetenhet. Det är drakarna som har kunskapen och nycklarna till att aktivera matrixerna, ankra frekvenser och den heliga geometrin både på jorden och i våra fysiska kroppar, som är nödvändiga för oss för att kunna hålla den höga energin.

Drakarna håller de viktiga nycklarna för den gudomligt feminina kraften för att äntligen skapa den viktiga balansen mellan de maskulina och feminina energierna på planeten. De kan hjälpa oss att aktivera Shakti, livskraften inom oss, den feminina kraften, som behöver återuppväckas och återaktiveras inom både oss och Moder Jord.

Kursen innebär en praktisk guidning i att arbeta med dessa magnifika varelser. Den kommer att öppna upp dina energidraklinjer som länge varit stängda både i den fysiska och eteriska kroppen som är kopplad till drakarna.

Dagarna tillsammans kommer att skicka ut dig på en oväntad, men ändå otroligt familjär upptäcktsresa. Den kommer att öppna upp dig för den djupaste och mest fantastiska kärlek som du någonsin har upplevt och den sanna essensen för dessa varelser – Love, Power, and Wisdom.

Drakarna kommer att lära dig mycket. Du får uppleva vad det betyder att kliva in i denna urgamla slumrande aspekt av dig själv, och hur det är att vandra i denna kropp på jorden, i din fulla skepnad av ditt drak-jag.
Det som ingår i Dragon Rider™ är bland annat:

  • Energikontroll
  • Magi och vad det egentligen är

  • Elementen som drakarna har sitt ursprung ifrån och arbetar med
  • Drakryttarna

  • Drakmagi

  • Drakbesjälning

  • Hur man kommunicerar med drakarna och stärker samarbetet med dem
  • Kontrollen av våra sinnen och våra kroppar

  • Det universella multidimensionella matrixet (gridset) och möjligheterna att färdas med det samt mycket mer!

Course contents

Penelope Goddard

Painter, instructor, writer
About
Penelope Goddard began painting at the age of six. She attended the Johnson School of Art at the age of ten and later began studying classical art. At the age of 18 she was accepted at St. Markus Institute of Art on a full scholarship. Her art series have been exhibited in the US  Europe.

Course reviews

LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White
Senior product manager
LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White
Senior product manager
Skapad med