ONLINEKURS

Multidimensional Healing™

Multidimensional Healing™ är en unik och varumärkesskyddad healingmetod skapad och utvecklad av den svenska andliga läraren och den internationella bästsäljande författaren Eleonor Amora Marklund, som hon började undervisa över hela världen 2011.
Vad du kommer att lära dig

Lär dig en healingmetod för den nya tiden!

Eleonor Amora anser att alla är födda med den perfekta frekvensen för sin fysiska kropp och därför fokuserar Multidimensional Healing™ på att förbättra klienternas egen energifrekvens genom att ta bort alla lager som har dämpat deras ljus, vilket ger kraft och självkänsla på dess plats.

Utövaren lägger inte till något som inte är av klientens egen energi och själsursprung.

Detta är en avancerad healingmodalitet som inte bara rensar och balanserar klientens chakran och energikroppar utan också tar bort alla typer av entiteter, energiparasiter, implantat, nanoteknologi, mediala attacker, initieringar mm som klienten vill ta bort.

Healingmetoden inkluderar också själsläkning, där vi förbättrar och anpassar klientens energier till deras själsväg.

Multidimensional Healing™ fungerar på en multidimensionell nivå och hjälper till att skriva om cellulära minnen.

Våra certifierade Multidimensional Healing™ Terapeuter har möjlighet till marknadsföring i vår tidning Inspire som ges ut i hela Skandinavien. Utpris mot klient för sessioner är minimipris 2500kr/session som alla deltagare går med på vid betalning till utbildningen men vi uppmanar till en nivå om 5000kr/session för våra utövare.

Till denna kurs bör man komplettera med Intuition och Grundläggande Energikunskap (gratiskurs på akademin) samt Guld- och Silvervioletta flamman.

Course contents

Eleonor Amora Marklund

Andlig lärare, healer och coach
OM
Eleonor Amora Marklund har över 15 bästsäljande böcker och har toppat USA Todays bestsellinglista. Hon är ansedd som en av världens främsta healers. 

Course reviews

LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White
Senior product manager
LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White
Senior product manager
Created with