Samhain session med Eleonor Amora

Write your awesome label here.
ONLINE
Lämna det gamla i tacksamhet och lärdom för att välkomna det nyskapande som ett ljus i vintermörkret.
Empty space, drag to resize
Energierna från Samhain handlar om att lämna det gamla i tacksamhet och lärdom för att välkomna det nyskapande som ett ljus i vintermörkret. Med oss arbetar vi även med Vägvisaren som är en sammansatt runsymbol som deltagarna med fördel kan meditera med under sessionen.

Eleonor Amora är en av världens mest kända healers, där hon under denna session arbetat med Samhains unika vibration tillsammans med Avalons essenser.

ONLINE

Ett symboliskt Gott Nytt År

Samhain är egentligen tiden för det nya årets infallande och vi kan därför medvetet använda oss av de frekvenser som är sammanlänkade med den högtiden.
Vad gör man under sessionen?

Det du ska göra under sessionen är att sätta dig eller lägga dig i lugn och ro samt fokusera på att öppna upp för denna frekvens som finns på ljudfilen. Denna frekvens hjälper dig att släppa allt som är gammalt och inte längre gynnar dig, samtidigt som du öppnar upp för den nya vägledning du får i det symboliska nya året.

Detta frekvensarbete går att använda när som helst under året när du behöver släppa gammalt och komma framåt! Gör det dock inte mer än en gång per vecka. 

Ljudfilen är förinspelad.

Lyssnare:

"Det här frekvensarbetet var så kraftfull att mina tårar flödade under hela sessionen. Tack älskade du!"
- Sara

"Den här sessionen är en av mina mest älskade verktyg för min egenvård!"
- Madeleine

Skapad med