Join today

Frekvensarbete för att rensa kroppen på Zoster- & EBV-virus

Frekvensbehandling mot Zooster & Epstein-Barr Virus
Write your awesome label here.
VAD DU KOMMER ATT FÅ TA DEL AV

Rensa bort några av grundorsakerna till utmattningssyndrom och ME!

✅Visste du att 1 på 4 kommer ha utbrott av bältros (herpes zoster, eller ”helveteseld” som det kallats) under sin levnad, till följd av vattkopporna vi haft som barn? Det kan sitta i allt från några veckor till åratal. 

✅Visste du att zoster-virus anses ligga till grund för de flesta utmattningssjukdomar? 

✅Visste du att alla virus har en egen frekvens och ett eget medvetande? 

❣️Som tur är för er så har jag haft bältros själv nu, vilket gör att jag sniffar upp frekvensen på viruset som en blodhund i energifälten. 

⚠️Nu ska vi dock inte svartmåla vattkoppor, för genomgången sjukdom har visat sig ge ett ospecificerat skydd mot olika cancerformer i de kvinnliga reproduktionsorganen. Men vi kan gärna hjälpa kroppen att rensa bort viruset ur nervknutarna längs ryggmärgen efteråt, för det är där som det ligger latent och väntar på att bryta ut igen samt kan orsaka påverkan i ryggmärg, nervbanor och hjärna. 
Hur fungerar det?

  • Under distansbehandlingen rensas nervknutarna och cellminnena på frekvensen från Zooster-viruset som finns längs ryggmärg, nervbanor och hjärna. Jag arbetar även för att skapa trygghet och avslappning i energisystemet då just stress är något som gärna påverkar immunförsvaret negativt och aktiverar latenta virus som dessa. 

  • Jag har även inkluderat rensning av Epstein-Barr i detta, som även tenderar att lägga sig i levern.

  • Den laddade frekvensfilen med musik finns i kursen, som man kan lyssna på när man vill och vi rekommenderar att man gör det som en kur om cirka 14 dagar för att sedan ta paus

  • Observera att detta inte är likvärdigt med en individuell behandling men dessa filer är mycket populära och kraftfulla. Penelope Goddard

Painter, instructor, writer
About
Penelope Goddard began painting at the age of six. She attended the Johnson School of Art at the age of ten and later began studying classical art. At the age of 18 she was accepted at St. Markus Institute of Art on a full scholarship. Her art series have been exhibited in the US  Europe.

Course reviews

"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
"LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities."
Walter White
Senior product manager
Created with